[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۷ نتیجه برای آموزش

محمد اسدی ابوخیلی، دکتر سمیه حسام، دکتر شقایق وحدت،
دوره ۳، شماره ۴ - ( ۷-۱۳۹۵ )
چکیده

زمینه:ایمنی بیمار بعنوان تنها رسالت اصلی مراکز ارائه کننده خدمات تشخیصی ودرمانی میباشدکه با تکیه بر نیروی توانمند وآموزش دیده تمامی تلاش خود را بکار میگیرند تا صدمه وخطای برروی بیمار رخ ندهد.
 هدف:این پژوهش با هدف بررسی تاثیر آموزش برفرهنگ ایمنی بیمار در مراکز آموزشی شهرستان ساری انجام شده است.
 روش پژوهش:پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی وبه روش توصیفی -مداخله ای انجام یافته است .جامعه ونمونه پژوهش تعدادN=۲۸۰ نفر از کارکنان وپرسنل پرستاری دو مرکز آموزشی درمانی (امام خمینی (ره) وبوعلی سینا )ساری بودند .ابزار گردآوری داده ها با استفاده از پرسشنامه پیمایش فرهنگ ایمنی بیمار که شامل اطلاعات دموگرافیک,حوزه کاری,سرپرست کاری شما, ارتباطات وتبادل اطلاعات ,دفعات گزارش حوادث,سطح ایمنی بیمار ,بیمارستان شما,اطلاعات زمینه ای بوده است
یافته ها: در این پژوهش تاثیر آموزش برروی ابعاد مدیریتی از جمله  انتظارات واقدامات مدیریتی وگزارش خطاهای پزشکی موثر واقع نبود ولیکن تاثیر آموزش برروی ابعاد  فرهنگ نقل وانتقال بیمار ودرس آموختن از خطا وفرهنگ کار تیمی وضعیت موجود ایمنی بیمار واختلاف تبادل اطلاعات در بین کارکنان موثر واقع شد از آنجا که آموزش برروی هفت ابعاد مدیریتی انتظارات واقدامات مدیریتی وگزارش خطاهای پزشکی, فرهنگ نقل وانتقال بیمار ودرس آموختن از خطا وفرهنگ کار تیمی وضعیت موجود ایمنی بیمار واختلاف تبادل اطلاعات در بین کارکنان موثربوده است .
بحث ونتیجه گیری:با توجه به نتایج آماری انتظارات واقدامات مدیریتی وگزارش خطاهای پزشکی در مرکز امام خمینی (ره) ولیکن هفت بعد
مدیریتی فرضیه در خصوص مرکز بوعلی سینا ساری با توجه به تاثیر آموزش موثر واقع گردید وفرضیه های پژوهش همگی مورد تائید قرار گرفت .وتوصیه می گردد با توجه به بحث ایمنی بیمار در مراکز آموزشی درمانی نسبت به تعیین مسئول آموزش ایمنی بیمار اقدام شود و هم­چنین مطالب ایمنی بیمار به عنوان گایدلاین های آموزشی برای دانشجویان پزشکی وپرستاری لحاظ گردد.
علی فرهادی،
دوره ۳، شماره ۵ - ( ۷-۱۳۹۵ )
چکیده

در عصر حاضر که منابع انسانی برترین سرمایه سازمان­ها  می باشد، استفاده از توانایی­های بالقوه این منابع برای هر سازمانی یک مزیت رقابتی به شمار می رود.  توانمندساز ی تکنیکی نوین و موثر در جهت ارتقای بهره­وری سازمان به وسیله بهره­گیری از توان کارکنان است. برای انجام هر نوع توانمند سازی مدیران  باید کارکنان­شان را تجهیز کنند.این تجهیزات شامل آموزش و اطلاعات می باشد. آموزش منابع انسانی، توسعه و رشد حرفه ای آنان یکی از اجزاء اساسی برنامه­های توانمند سازی سازمان های امروزی می باشد که در این میان ،آموزش های ضمن خدمت یکی از مهم­ترین آموزش­ها به حساب می­آید چرا که نیاز های شغلی و شرایط محیطی در سازمان پیوسته در معرض تغییرات مختلف قرار می گیرد و این نوع آموزش­ها می تواند به افراد سازمان کمک کند که چگونه خود را با تغییرات وفق دهند. لذا آموزش جهت توانمند سازی منابع انسانی، به گونه­ای که بتوانند در محیط چالشی و دشوار امروز فعالیت کنند ،امری حیاتی و ضروری می باشد.
هدف در این مقاله تعریف و تشریح مفاهیم توانمند سازی و آموزش های ضمن خدمت  و تحلیل رابطه میان آموزش­های ضمن خدمت  و توانمند ساز ی تشریح نوع ارتباط و تأثیر این آموزش ها بر توسعه منابع انسانی  سازمان می باشد.
ترانه عنایتی، شهربانو رعیت نژاد ذغالچالی،
دوره ۳، شماره ۶ - ( ۷-۱۳۹۵ )
چکیده

اهداف: نیروی انسانی ماهر با قابلیت و توانایی بالا  نقش مهمی در جهت رسیدن سازمان به ا هدافش ایفا می­کند. سازمان­ها با دادن آموزش­های لازم  می­توانند این امر را تحقق ببخشند؛ نحوه اجرای این آموزش­ها در این تحقیق در نظر گرفته شده است . این پژوهش با هدف بررسی نحوه آموزش بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران انجام شده است.
مواد و روش ها: در این تحقیق از میان۱۴۰ نفر از کارکنان رسمی و پیمانی گمرکات استان مازندران، ۹۹ نفر با استفاده از جدول کرجسی و مورگان مورد بررسی قرار گرفتند. تحقیق  به روش توصیفی از نوع زمینه یابی انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته، حاوی ۲۶ سوال با طیف ۵ گزینه ای لیکرت بود. با استفاده از آزمون تی و آمار توصیفی و استنباطی، تاثیر آموزش حضوری و غیر حضوری(مکاتبه ای و الکترونیکی) بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران بررسی شد.به منظور اعتبار یابی ،از نظر متخصصان استفاده شد و پایایی آن با اجرای آزمایشی از طریق ضریب آلفای کرونباخ برابر۹۰/۰ a= محاسبه گردید.
یافته ها:بر اساس تحلیل داده­ها آموزش حضوری، غیر حضوری و الکترونیکی نمره­ای بالاتر از متوسط وآموزش مکاتبه ای نمره پایین تر از متوسط داشتند.
استنتاج: نتایج نشان داد که نحوه آموزش بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران تاثیر دارد. همچنین آموزش حضوری بیشترین تاثیر را بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران داشته است و آموزش غیر حضوری مکاتبه­ای بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران تاثیر ندارد اما آموزش غیر حضوری الکترونیکی بر یادگیری کارکنان گمرکات استان مازندران تاثیر دارد.
مسعود ابراهیمی، اصغر نادی قرا، مجید رضایی، میترا مرادی عباس آبادی، علی صالحی،
دوره ۴، شماره ۱۰ - ( ۴-۱۳۹۷ )
چکیده

هدف از پژوهش حاضر، بررسی هزینه خدمات درمانی ارائه شده در مرکز آموزشی درمانی رازی قائمشهر می­باشد تا بتوان به واسطه آن از وضعیت خدمات درمانی ارائه شده به بیماران در بیمارستان مورد بررسی، آگاهی بدست آورد.
جامعه آماری این پژوهش شامل پرونده­های بیماران مراجعه­کننده به بخش­های مختلف مرکز آموزشی درمانی مذکور، طی یک دوره سه ساله، از ابتدای پائیز۱۳۹۱ تا انتهای تابستان ۱۳۹۴ می‌باشد. این پژوهش بر اساس داده­های جمع­آوری شده مربوط به ۲۴۸۷۳ پرونده از پرونده های در دسترس بیماران در هفده بخش بیمارستان رازی، انجام شده است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از داده­های حاصل از اسناد و مدارک موجود در پرونده­های پزشکی بیماران مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرارگرفت.
یافته­ها نشان داد، میانگین هزینه برای هر بیمار مراجعه­کننده به بیمارستان با بیمه تامین اجتماعی برابر با ۲۱/۱۳۱۰۰۰ ریال، با بیمه خدمات درمانی ۵۱/۱۳۴۰۰۶ ریال و با سایر بیمه­ها ۴۹/۱۵۶۲۱۰ ریال بوده است. پس می­توان چنین نتیجه گرفت، میزان هزینه­ای که بیمار دارای بیمه خدمات درمانی متقبل شده، در قیاس با بیمار مشابه و با همان شرایط و فقط دارای بیمه متفاوت، کمتر بوده است. همچنین میانگین هزینه برای هر بیمار مراجعه کننده به بیمارستان با وضعیت حاد برابر با ۱۴۶۷۵۰۰ ریال، با بیمه خدمات درمانی ۶۰/۱۶۷۸۰۰۰ و با وضعیت اورژانسی ۲۲/۱۲۰۱۰۰۰ بوده است. .
پس می­توان چنین نتیجه گرفت، میزان هزینه­ای که بیمار دارای وضعیت اورژانسی متقبل شده، در قیاس با بیمار مشابه و با شرایط حاد و مزمن، کمتر بوده است. در پایان با توجه به نتایج حاصل، به منظور بهبود وضعیت هزینه­های خدمات درمانی ارائه شده به بیماران، پیشنهاداتی کاربردی ارائه شده است.
دکتر منصور اسماعیل پور، دکتر نبی اله یوسفی گرجی، دکتر علیرضا اسلامبولچی، دکتر محمدرضا ربیعی مندجین، دکتر علیرضا امیرکبیری،
دوره ۹، شماره ۱۵ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

سابقه و هدف: آموزش‌وپرورش، به‌مثابه مهم‌ترین نهاد تربیت نیروی انسانی و مولد سرمایه اجتماعی، امری حاکمیتی قلمداد میشود که باید ضمن توسعه پذیری و کاهش تصدی‌گری‌های غیرضروری در بعد اجرا، زمینه چابکی سازمانی برپایه آخرین الگوهای علمی را فراهم آورد.اقتصاد آموزش‌وپرورش، در سنوات اخیر به یک چالش اصلی فراروتبدیل‌شده است. مدیریت بهینه منابع و مصارف، افزایش بهره‌وری، استفاده حداکثری از مشارکت‌های مردمی و افزایش سهم آموزش‌وپرورش از تولید ناخالص داخلی[۱]، در ردیف کشورهای منطقه و دنیا، نیازمند  جدید و متنوع است؛ علی الخصوص در حیطه علمی.
مواد و روش‌ها: در این تحقیق سعی شده تا با رویکرد جدیدی به مساله چابک سازی سازمانی نگریسته شود. دیدگاه فرآیندگرایی، روشی است که در آن با مقایسه فرآیندی که در زمان جاری در سازمان در حال اجراست با مدل تصحیح شده فرآیند که از  توسط محققین تعریف‌شده است، می‌توان انحرافات را شناخت و نسبت به موفقیت آن، پیشنهاد‌های لازم را مطرح کرد.
این پژوهش در چهارگام انجام می‌شود، در گام اول فایل وقایع دو نمونه از فرآیندهای فعلی آموزش‌وپرورش مازندران ایجادشده درگام دوم،  پالایش شده و سپس الگوریتم‌های آلفا، آلفا+، ژنتیک و هیوریستیک روی این داده ها اجرا می شودو در قدم پایانی به تجزیه‌وتحلیل مدل جدید پرداخته می شود. جهت تعیین میزان کیفیت فرآیندهای بازسازی‌شده، از چهار معیار کیفی تناسب، سادگی[۲]، دقت[۳] عمومیت[۴]  استفاده می‌شود. میزان تطابق مدل‌ها نیز با تدوین پرسشنامه‌ای که در اختیار کارکنان قرار داده می‌شود، سنجیده و تحلیل‌های آماریلازم عرضه می گردد.
 
[۱] GDP
[۲] simplicity
[۳] precision
[۴] generalization

دکتر نبی اله یوسفی گرجی، دکتر منصور اسماعیل پور، دکتر علیرضا اسلامبولچی، دکتر محمدرضا ربیعی مندجین، دکتر علیرضا امیرکبیری،
دوره ۹، شماره ۱۶ - ( ۱۲-۱۴۰۰ )
چکیده

این تحقیق، یک تحلیل مقایسه‌ای ازمدل های بازطراحی شده فرایندهای سازمانی را با بهره‌گیری از مفاهیم شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌کند. بدین ترتیب که، در پی انجام مهندسی مجدد فرایندهای سازمانی که در اداره کل آموزش‌وپرورش استان مازندران انجام‌شده بود، از روش‌های مختلفی استفاده‌شده که عبارت بودند از: الگوریتم آلفا، آلفا+، ژنتیک و هیوریستیک. هر یک ازاین‌روشها، مدلی تولید نمود که برای آن‌ها، ارتباطات سازمانی بین اعضاء به شکل گرافی جهت دار به دست آمد. این چهارگراف، بعلاوه گراف ساختار فعلی اجرای فرایند، پنج مدلی هستند که رویکردهای متفاوتی نسبت به بررسی آن‌ها می‌توان داشت؛ مثل دیدگاه فرایندکاوی و دیدگاه ساختاری گراف. برای تعیین میزان مناسب بودن ساختار و انجام مقایسه بین ساختار گراف ارتباطات درروش فعلی اجرای فرایند با خروجی حاصل از چهار روش دیگر، ابتدا باید این گراف‌ها را کمّی سازی نمود. برای این منظور، در این تحقیق به کمک مفاهیم شبکه‌های اجتماعی مزیت نسبی ساختاری هریک از این مدل‌ها با یکدیگر و همچنین با روش جاری، تعیین خواهد شد. جهت این امر نیز از مهمترین شاخص‌های خٌرد (مرکزیت درجه[۱]، مرکزیت نزدیکی[۲] مرکزیت بردار ویژه[۳]و مرکزیت بینابینی[۴]) و شاخص‌های کلان (چگالی[۵]، ضریب خوشه[۶]، قطر[۷] گراف شبکه، میانگین فاصله[۸] و ماژولاریتی[۹]) بکارگیری می‌شود که در تئوری شبکه‌های اجتماعی مطرح هستند.
 
[۱] Degree centrality
[۲] Closeness centrality
[۳] Eigenvector centrality
[۴] Betweenness centrality
[۵] Density
[۶] Clustering coefficient
[۷] Diameter
[۸] Mean distance
[۹] Modularity

دکتر عبدالله علی اسماعیلی، دکتر سیده زهرا حسینی درونکلایی، دکتر مهدی احمدی پناه، دکتر ارسطو گوران اوریمی، روانبخش گوران اوریمی، امین قنبری،
دوره ۱۰، شماره ۱۷ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

زمینه و هدف: در یادگیری معکوس؛ مدرسان مکان را از آموزش مستقیم و در محیط یادگیری با گروه بزرگ تغییر داده، هدف از پژوهش حاضر، مدلسازی فرایند یادگیری معکوس در آموزش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود.
روش بررسی: طرح تحقیق نیز از نوع آمیخته اکتشافی است. جامعه آماری در بخش کیفی خبرگان دانشگاهی و اعضاء کمیته آموزش و توانمندسازی دانشگاه‌های علوم پزشکی (مازندران، تهران، بابل و ...) و در بخش کمی؛ کارکنان معاونت توسعه مدیریت و منابع، واحد بهداشتی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده؛ در بخش کیفی با استفاده از روش نمونه­گیری گلوله برفی با ۱۲ نفر از خبرگان، مصاحبه عمیق انجام گرفته و در بخش کمی، برای سنجش مدل، پرسشنامه با روش طبقه­ای نسبی چند مرحله­ای در بین ۳۱۰ تن از نمونه­ها توزیع گردید. روایی پرسشنامه با روش صوری و محتوایی و پایایی با روش آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفت. داده­ها با روش تحلیل عاملی اکتشافی و تائیدی با نرم افزارهای SPSS و  Smart PLS تحلیل گردید.
یافته­ها: نتایج نشان داد که فرایند یادگیری معکوس دارای ۱۲ بعد بشرح انگیزه یادگیری، عوامل فردی، عوامل فرهنگ سازمانی، عوامل ساختاری، استقرار یادگیری معکوس، اقدامات تسهیلی، موانع و چالش­های سازمانی، موانع و چالش­های غیرسازمانی، بسترسازی و برنامه‌ریزی، آگاهی‌بخشی، کیفیت آموزش و کیفیت یادگیری بوده­است. نتایج بخش کمی نشان داد که تمامی ابعاد مدل پارادایمی پژوهش، مورد تائید واقع شدند.
نتیجه گیری: به مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران توصیه می­گردد؛ برای فراهم­آوردن شرایط لازم برای استقرار یادگیری معکوس، تمهیدات لازم را با توجه به نتایج تحقیق حاضر، بیندیشند.

صفحه 1 از 1     

Journal of Process Engineering

با عرض سلام
 لطفا طبق توضیحاتی که شفاها خدمت شما، عرض شد. در قسمت بارگذاری فایل فرعی باید فرم تعهد نامه پیوست شود.
 در قسمت فایل بدون نام نویسندگان ، فایل مقاله (که نام نویسندگان هم در چکیده فارسی و هم انگلیسی حذف شده باشد) بارگذاری شود.

و در قسمت بارگذاری فایل اصلی(مشخصات نویسندگان هم در چکیده فارسی و هم انگلیسی و به صورت فایل word) بارگذاری کنید .
 لطفا به نکات راهنمای تدوین برای نویسندگان توجه کافی شود و پس از اماده نمودن مقاله نسبت به بارگذاری آن اقدام نمایید

با تشکر 13/10/95

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710