محمد وفائی نژاد* ، محمد صالحی ، زهره زمانی ، میترا هاشمی امرائی
هدف از انجام این پژوهش بررسی آثار فناوریهای اطلاعاتی-ارتباطی(ICT) بر توانمندسازی کارکنان شرکت شهرکهای صنعتی مازندران می باشد. مورد بررسی توانمندسازی در این تحقیق توان تصمیم گیری می باشد. برپایه متغیرهای فوق یک سوال اصلی مطرح گردید. جامعه آماری تحقیق را کارکنان شرکت شهرکهای صنعتی مازندران به تعداد 156 نفر تشکیل می‌دهند که براساس جدول کرجسی مورگان حجم نمونه متناسب با حجم جامعه یعنی113 نفردرنظرگرفته شده است. روش تحقیق توصیفی از نوع زمینه یابی می باشد. روش جمع آوری اطلاعات مطالعات میدانی و کتابخانه ای و مراجعه به سایت های معتبر علمی بوده است. برای سوال اصلی تحقیق پرسشنامه ای تنظیم گردید. روائی محتوائی و صوری پرسشنامه توسط سه نفر از صاحب نظران تأیید شدو برای محاسبه پایایی پرسشنامه نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شد و ضریب آلفا 81/0 بدست آمد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته با 20 سؤال در طیف 5 گزینه ای لیکرت با سطوح پاسخ «بسیار زیاد-زیاد-متوسط-کم-بسیار کم» با مبنای امتیازدهی از خیلی کم به خیلی زیاد (1-5) می باشد. جهت تجزیه و تحلیل داده هــا از شاخصهای آمار توصیفی چون جداول فراوانی و درصد آن، نمودار ستونی، میانگین و انحراف معیارو در بخش آمار استنباطی از آزمون کولموگروف واسمیرونف و آزمون T تک نمونه ای استفاده شد و نتایج یافته ها نشان داد که تمامی فرضیه ها بیان شده تأیید شد.
مواد ور وش ها: این تحقیق توصیفی و از نوع زمینه یابی می باشد. جامعه آماری،کارکنان شرکت شهرک های صنعتی مازندران به تعداد 156 نفر بودند که براساس جدول کرجسی مورگان حجم نمونه متناسب با حجم جامعه یعنی113 نفردرنظرگرفته شده است.. روش جمع آوری اطلاعات مطالعات میدانی و کتابخانه ای و مراجعه به سایت های معتبر علمی بوده است. ابزار مورد استفاده در این تحقیق پرسشنامه محقق ساخته است.روائی محتوائی و صوری پرسشنامه توسط سه نفر از صاحب نظران تأیید شدو برای محاسبه پایایی پرسشنامه نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شد و ضریب آلفا 81/0 بدست آمد.
استنتاج: با توجه به میانگین مولفه تصمیم گیری (87/3) و درجه آزادی 112 که بین میانگین محاسبه شده و عدد 3 تفاوت معنادار وجود دارد، سطح معناداری محاسبه شده کوچکتر از آزمون 05/0 =α است. با توجه به نتایج  بدست آمده ازاین تحقیق ، فناوری اطلاعات و ارتباطات در توان تصمیم گیری کارکنان شرکت شهرک های صنعتی مازندران موثر است .

واژه‌های کلیدی: فنآوری اطلاعات، توان تصمیم گیری، کارکنان
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: مدیریت آموزشی
دریافت: 1392/5/26 | پذیرش: 1392/7/23 | انتشار: 1395/4/1

Vafaeinezhad M, Salehi M, zamani Z, HashemiAmraei M. The effect of information-Communication technology (ICT) on empowerment of Mazandaran Industrial estates Company personnel. JPE 2016; 3 (4) :75-94