امنه مالمیر* ، حمیده عباسی ، سیدرضا دری
هدف: در سال های اخیر نقش و اهمیت مسئولیت اجتماعی در موفقیت سازمان ها توجه مدیران را به خود جلب کرده است.در اثر افزایش فشار ذینفعان برای توجه بیشتر به مسئولیت اجتماعی در بنگاهها، از مدیران خواسته می شود که برنامه های اجتماعی بیشتری را تهیه کنند. چرا که مطالعات نشان داده اند که این برنامه ها به بازده مالی بیشتر نیز می انجامند.فهم چگونگی بروز نوآوری در سازمان ها و انتشار آن در میان دیگران، به عنوان نقطه شروع درک نحوه افزایش عملکرد سازمان محسوب می شود.نوآوری به عنوان یکی از منابع حیاتی و کلیدی مزیت رقابتی در محیط در حال تغییر فزاینده امروز محسوب می شود. تلاش برای برقراری مسئولیت اجتماعی به افراد سازمان ها و دولت کمک می کند تاثیری مثبت بر پیشرفت کار و جامعه داشته باشند.
روش: در این پژوهش محقق به شناسایی تاثیر نوآوری از طریق مسئولیت اجتماعی بر عملکرد مالی می پردازد.جامعه آماری این تحقیق شامل کاکنان سازمان تامین اجتماعی اراک به تعداد 800 نفر است.تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش علّی می باشد.در این راستا ضمن مرور بر ادبیات موضوع و استفاده از منابع کتابخانه ای، محقق از پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده کرده است که بین 260 نفر از کارکنان توزیع شده است  .
نتایج: نتایج تحقیق حاکی از آن است که نوآوری بر مسئولیت اجتماعی تاثیرمثبت  دارد، مسئولیت اجتماعی بر عملکرد مالی تاثیرمثبت دارد، نوآوری بر عملکرد مالی تاثیر مثبت دارد، نوآوری از طریق مسئولیت اجتماعی بر عملکرد مالی تاثیرمثبت دارد.
واژه‌های کلیدی: مسئولیت اجتماعی، عملکرد مالی، نوآوری
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت مالی
دریافت: 1398/11/27 | پذیرش: 1399/7/6 | انتشار: 1399/9/24

Malmir A, abbasi H, dori S R. Identify The Impact Of Innovation Through Social Responsibility On Financial Performance (Arak Social Security Organization). JPE 2020; 7 (13) :21-31